De’Longhi Magnifica S problemen

De’Longhi Magnifica S Problemen: Recent Ondervonden Uitdagingen

Heeft u te maken met problemen bij uw De’Longhi Magnifica S espressomachine? Hier zijn enkele recente zorgen die gebruikers hebben gemeld. Wij geven u de oplossing op de meest voorkomende problemen zodat u weer kunt genieten van uw bakje koffie.

 1. Lawaaiige Koffiemolen
 2. Traag Lopende Koffie
 3. Verstopte Zetgroep
  • Het lijkt erop dat sommige gebruikers problemen hebben met een verstopte zetgroep. Dit kan resulteren in langzaam stromend water tijdens het zetten van koffie. Hoe reinigt u deze zetgroep? Lees meer op deze pagina, of bekijk een handige video van CoolBlue.
 4. Zetgroep Knalt na Onderhoud
  • Een ander gemeld probleem is een knalgeluid dat optreedt na het onderhoud van de zetgroep. Zorg  er onder andere voor dat tandwieltjes correct zijn geplaatst, en schoon zijn gemaakt. Wat u nog meer kunt doen, lees dat hier.
 5. Geen Koffie, Mogelijke Lekkage
  • Soms geeft de De’Longhi espressomachine geen koffie en vertoont mogelijk lekkage. Controleer of de zetgroep schoon is en goed is geplaatst. Lekkage of geen waterstroming oplossen? Lees hier meer.

 

Als u een van de bovenstaande problemen ervaart, probeer in eerste instantie met onze tips uw De’Longhi Magnifica S te reinigen om problemen te verhelpen. Wil dat helaas niet lukken? Raadpleeg dan de handleiding van het apparaat. Voor verdere assistentie kunt u ook contact opnemen met De’Longhi of een erkende serviceprovider.

De'Longhi Magnifica S problemen